Nieuwe leerling

Nieuwe leerling

Hallo ouders! Jullie zijn op zoek naar de best passende basisschool voor jullie kind. Tijdens jullie zoektocht zijn jullie bij onze gezellige basisschool in Lottum terechtgekomen. Wat ontzettend leuk! Laten we met elkaar kennismaken.

Aanmelden

Met behulp van onderstaand aanmeldingsformulier kun je jouw kind aanmelden. Indien mogelijk ontvangen we het formulier persoonlijk op school. Dan kunnen we meteen een afspraak maken voor een intakegesprek. 

Meer weten over ons beleid omtrent de aanmeldprocedure? Deze geldt voor alle Dynamiekscholen en is te vinden via onderstaande link.

Ouders van nieuwe kleuters

Voor ouders van nieuwe kleuters hebben we elk jaar een aanmeldingsdag. Natuurlijk zijn jullie altijd eerder welkom om onder schooltijd een kennismakingsgesprek en rondleiding in te plannen. Hiervoor kun je een mailtje sturen naar onze directeur Ron Schreurs, via ron.schreurs@dynamiek.nu. Na de aanmelding kan je kind een ochtend komen wennen. Dit gebeurt na het intakegesprek en nog voor de vierde verjaardag. 

Ouders die in de loop van een schooljaar willen aanmelden

Ouders van kinderen die gedurende het schooljaar een nieuwe plek zoeken vragen we ook om contact op te nemen met onze directeur Ron Schreurs, via ron.schreurs@dynamiek.nu. Zo kunnen we tijdens een persoonlijk gesprek het beste bepalen wat past bij jullie kind. En natuurlijk laten we middels een rondleiding dan ook graag zien hoe enthousiast er bij ons wordt lesgegeven!

Overdracht

De Bottel ontvangt een overdrachtsformulier van peuterspeelzaal of kinderopvang. Dit formulier wordt met de leidster doorgesproken (de zogenoemde warme overdracht). We gaan er vanuit dat je toestemming gegeven hebt om ons dit formulier te geven. Indien je bezwaar hebt, kun je dit doorgeven aan de leerkracht van je kind.

Na 6 weken is er een gesprek, waarin alle eerste indrukken rondom het voor het eerst naar school gaan, met de leerkracht besproken worden.