Voor ouders

Voor ouders

Op deze pagina én via ISY vind je alle informatie die voor jou als ouder belangrijk is. Verbinding: dat vinden we belangrijk bij De Bottel. Daar hoort ook de verbinding met ouders bij. Samen werken we aan de groei van onze kinderen.

ISY Op De Bottel werken we met ISY. Vanaf het begin van het schooljaar houden we de lijntjes met ouders zo kort mogelijk. Daar hebben we verschillende mogelijkheden voor.
Verder lezen

Nieuwe leerling Welkom nieuwe ouders, wij heten jullie en jullie kinderen van harte welkom! Jullie zijn op zoek naar de beste basisschool voor jullie kind, laten we met elkaar kennismaken.
Verder lezen

Veilig naar school Bij de Bottel vinden we het belangrijk om onze kinderen handvatten te geven om op een veilige manier de wereld te ontdekken.
Verder lezen

Gezond naar school Een gezond leven is de basis voor een lang en gelukkig leven. Daarom vinden wij het belangrijk om op de scholen van Dynamiek het goede voorbeeld te geven. Dit doen we door te zorgen voor een gezond leerklimaat. Zo leggen we samen met de kinderen een goede basis voor een gezond leven, waar ze de rest van hun leven profijt van zullen hebben!
Verder lezen

Kinderopvang Onze school werkt nauw samen met kinderopvang ‘t Nest. Zij organiseren peuterprogramma ’t Bottelke en de voorschoolse opvang.
Verder lezen

Privacy en AVG Het is belangrijk dat je erop kunt vertrouwen dat Dynamiek de privacy van jou en je kind goed beschermt. Dat houdt in dat wij alleen gegevens van je vragen die we echt nodig hebben en daarbij duidelijk aangeven wat we met die gegevens doen.
Verder lezen