Schoolbibliotheek

Lezen opent je wereld!


Naar de schoolgids index


Basisschool De Bottel heeft een schoolbibliotheek. Samen met BiblioNu kunnen we zo een belangrijke bijdrage leveren aan het leesplezier van uw kind. We willen dan ook graag dat zoveel mogelijk kinderen gebruik maken van onze schoolbibliotheek.

Met de Bibliotheek op school slaan onderwijs, bibliotheek en gemeente de handen ineen en komt er dagelijks aandacht voor leesplezier en mediawijsheid op school én thuis. Doel: kinderen stimuleren om meer te lezen en om kinderen bewuster met internet, social media en games om te leren gaan.

Meer informatie over de schoolbibliotheek of het uitleen regelement vindt op de boekenplank van ISY. Heeft u vragen over de schoolbibliotheek?  Neem dan contact op met slamers@biblionu.nl. Zij is een medewerker van de bibliotheek en ondersteunt ons bij de ontwikkeling van kinderen op het gebied van leesplezier en digitale geletterdheid.

 

Op donderdagmiddag kunnen de kinderen onder schooltijd boeken lenen om thuis te lezen.

Wil je weten of een bepaald boek aanwezig is in onze schoolbibliotheek? Kijk dan in onze catalogus

 

Voor meer informatie over de openingstijden, reserveringen van de bibliotheken Horst en Venray kunt u terecht op  www.biblionu.nl


Download deze pagina Download de gehele schoolgids